Velkommen til

Silkeborg Liverollespilsforening

AFLYSNING!

AFLYSNING!! Grundet COVID-19 er spillet aflyst på ubestemt tid!

OBS! Til alle ikke medlemmer/forældre til ikke medlemmer

Det vil lette vores administration meget, hvis du betaler årskontingent for dit barn/dig selv, (150 kr. pr. år) i stedet for at betale 30 kr. pr. spilgang ude i skoven. Ikke nok med, at du sparer penge ved at være medlem, du støtter også aktivt foreningen, da vi får tilskud fra kommunen pr. medlem. Tilskud som i sidste ende kan bruges til at købe nye telte og andet udstyr, der hjælper med at sætte rammerne for et godt spil. 

Du melder dig/dit barn ind ved at overføre 150 kr. til Danske Bank.

Reg. 9762 konto: 3462203349

I tekst til modtager skriver du dit fulde navn/dit barns navn samt fødselsdato. (fx. 05.02.2006) der udover vil vi meget gerne have, at du sender din e-mail adresse til vores kasserer: birgith.johnsen(snabel a)live.dk 

Evt. spørgsmål kan stilles til kasserer Birgith Johnsen enten på ovenstående email eller på tlf. 22 16 43 04.

Mvh. Bestyrelsen.

Kampagnen Korsdalen finder sted den 3. lørdag i måneden (dog aldrig december og juli) Arrangementet varer fra fællesbriefing kl. 11:00 til ca. 16:00. Vær opmærksom på at der er et stykke vej at gå, fra vejen og op til briefingstedet, så kom i god tid! I tilfælde af ekstremt dårligt vejr, kan vi slutte tidligere!

Vi kan med glæde meddele, at vi nu tager imod Mobile Pay betaling, både for medlemsskaber og betaling for spilgange. Bare husk at skriv fulde navn og fødselsdato i kommentarfeltet! (fx. Niels Nielsen, 12.06.2006) 

Mobile Pay nr. 22164304

 

OBS!!! Vi gør opmærksom på, at I under INGEN omstændigheder må køre op i skoven og blive sat af, I må heller ikke parkere nede ved vejen, men ved skydebanen/hundeskovs parkeringspladsen i stedet!!! Man risikerer en bøde på 1500 kr. for at parkere, eller køre i skoven!! Se kørsels- og parkeringsvejledning under Her spiller vi.

Find os på 

  • Wix Facebook page
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now